Word e-mailmarketingexpert met de cursus Mailieon

Ontdek hoe je effectieve e-mailcampagnes kunt maken met onze praktijkgerichte Maileon training in Amsterdam. 

Beoordeeld met:
5/5
_D3_4469
_D3_4469

Welkom bij de Maileon-cursus. Mijn naam is Sander en ik ben een ervaren e-mailmarketingexpert met een diepgaande kennis van Maileon en de mogelijkheden die het platform biedt.

Deze cursus is ontworpen om jouw kennis van e-mailmarketing te vergroten en je de vaardigheden te bieden die je nodig hebt om effectieve en efficiënte e-mailcampagnes te creëren met Maileon. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met e-mailmarketing, deze cursus helpt je naar een professioneel niveau.

E-mailmarketing is een krachtig instrument voor elk bedrijf en met Maileon heb je toegang tot tal van functies en mogelijkheden om jouw e-mailcampagnes naar een hoger niveau te tillen. Tijdens deze cursus leer je hoe je deze functies optimaal kunt benutten en hoe je ze kunt integreren in een effectieve e-mailmarketingstrategie die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen.

Ik ben ervan overtuigd dat e-mailmarketing kan bijdragen aan de groei van elk bedrijf. Met deze cursus wil ik je dan ook helpen om het meeste uit Maileon te halen en succesvolle e-mailmarketingcampagnes te creëren.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring met jou te delen en samen te werken aan jouw succes in e-mailmarketing met Maileon. Laten we beginnen!

Dit leer je tijdens de Maileon cursus

Het ontwerpen van een effectieve e-mailmarketingstrategie:

Tijdens de cursus leer je hoe je een e-mailmarketingstrategie kunt ontwerpen die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen, en hoe je deze strategie kunt implementeren in Maileon.

Het targeten en segmenteren van jouw doelgroep:

Het targeten en segmenteren van jouw doelgroep: Een van de belangrijkste aspecten van e-mailmarketing is het targeten en segmenteren van jouw doelgroep. We bespreken hoe je de juiste doelgroep kunt identificeren, hoe je jouw doelgroep kunt segmenteren en hoe je gepersonaliseerde e-mails kunt maken die aansluiten bij de interesses en behoeften van jouw doelgroep.

Het maken van aantrekkelijke e-mailtemplates

Je leert hoe je aantrekkelijke e-mailtemplates kunt maken die aanspreken en resultaten opleveren. We bespreken ontwerptips, best practices en hoe je ervoor zorgt dat je e-mails op alle apparaten goed worden weergegeven.

Het optimaliseren van de e-mailverzendtijd:

Je leert hoe je de optimale verzendtijd kunt bepalen voor jouw e-mails en hoe je deze tijd kunt instellen in Maileon om de hoogste open- en klikfrequenties te bereiken.

Analyseren

Je leert hoe je de prestaties van jouw e-mailcampagnes kunt bijhouden en analyseren met behulp van Maileon. We bespreken hoe je gegevens kunt interpreteren en hoe je deze gegevens kunt gebruiken om toekomstige campagnes te verbeteren.

Relevante e-mailadressen verzamelen

Je weet makkelijk contacten te verzamelen die relevant voor je business zijn.

Over Sander

Hoi, ik ben Sander en train al jaren mensen in e-mailmarketing. Naast het geven van deze cursus ben ik webdeveloper. Sinds 2016 heb ik meer dan 20 (overheids)organisaties en bedrijven geholpen om meer resultaat uit hun e-mailmarketing te halen. Dit heb ik gedaan met cursussen en InCompany workshops. 

Daarnaast verstuur ik maandelijks +1 miljoen e-mails voor verschillende klanten.  

Een e-mailmarketingcursus gaf ik eerder aan:

MailChimp cursus Gemeente Amsterdam

De Maileon cursus is:

Voor iedere euro besteed aan e-mailmarketing werd in 2020, 40 euro verdiend

Boek jouw Maileoncursus