Hoi ik ben Sander, ik laat je vliegen

Hoi, ik ben Sander, ik laat jouw vliegen

Kijk, deze websites maak ik

Eerder werkte ik voor deze organisaties

Dit waren hun reacties

Onze projectenwebsite was snel gebouwd, was helder en doeltreffend. Met Sander konden we snel schakelen en was het prettig samenwerken. Sander legt alles eerst goed uit zodat je er daarna zelf ook mee aan de slag kon, daarbij stond hij altijd klaar als er nog een extra hulpvraag was.

Mirte Verouden Projectsecretaris/beleidsadviseur Wonen at Gemeente Amsterdam

Sander heeft me uitstekend geholpen met de vormgeving van mijn website. Hij nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen en wist deze origineel te vertalen naar een website. Hij werkt snel, is betrouwbaar en neemt eigen initiatief. Ik ben ontzettend blij en trots op het eindresultaat.

Eveline Gerritsen Evelinegerritsen.com

“Mooi dat de het geautomatiseerd versturen van de nieuwsbrief nu werkt. Vond het een goed initiatief dat jij ook een button installeerde voor de auto-inlog. Jouw factuur is inmiddels betaald. Dank voor de prettige samenwerking. Mochten wij in de toekomst jouw soort dienstverlening nodig hebben, dan kloppen wij zeker bij je aan.”

Directeur van een branchevereniging

“Laten we iets moois lanceren” is de slogan van Sander. En iets moois heeft hij inderdaad voor me gelanceerd. Ik ben heel tevreden met mijn website Zoninjevoeding: helder, eenvoudig en zeer doelgericht. Sander kan luisteren, doet uitstekende suggesties en gaat flexibel om met klanten die graag de puntjes op de i zetten. Ook de nazorg is betrouwbaar en professioneel. Een hele fijne partner om digitaal iets professioneels neer te zetten!

Marisa Witte Senior Policy Officer Public Diplomacy at Ministry of Foreign Affairs of the Netherlands en eigenaar Zoninjevoeding.nl

Mijn skills zijn:

Wat zijn jouw plannen?

Laten we iets moois lanceren

Neem direct contact op! –>

Sander van Zaane  |  06 11 123 632  |  mail@sandervanzaane.nl | LinkedIn |  KVK: 75525259

× Direct contact Available from 07:00 to 19:00